MANSION i PokerNews w WSOP Extravaganza

MANSION i PokerNews w WSOP Extravaganza 0001

To naprawdę bezprecedensowe posunięcie - MANSION.COM połączyło swoje siły z Poker News, by zaoferować co najmniej 56 (!!!) pakietów WSOP w tylko i wyłącznie jednym tygodniu od poniedziałku 21 maja. Tak, to prawda – minimum 8 pakietów na Główny Turniej każdego dnia!

W tym jednym tygodniu Seria Satellite'ów Team PokerNews Main Event zajmie miejsce rynkowych fenomenów – turniejów MANSION z gwarantowaną pulą nagród w wysokości $100000. Więc od 21 do 27 maja przerzuć się na Mansion by skorzystać z tej niezwykle hojnej możliwości zarezerwowania biletów do Las Vegas na największy turniej w historii pokera.

Każdy pakiet ma wartość $12500, który zawiera wpisowe do turnieju i pieniądze na przelot i zakwaterowanie. Każdy, kto był w Vegas doskonale wie, że za te pieniądze można tam znaleźć nietuzinkowe lokum. Dodatkowo, każdy gracz, który wygra taki pakiet staje się członkiem Team PokerNews. To upoważnia go do skorzystania z specjalnych gadżetów Team PokerNews, dostępu do prywatnych funkcji Teamu, a swoje postępy w turnieju będziesz mógł zarchiwizować na swoim blogu Team PokerNews.

Kathryn Farrell, Manager ds. Komunikacji MANSION, powiedziała:

"Wiemy, ze ambicją każdego gracza jest gra w Main Evencie. Na tydzień zamieniliśmy nasze turnieje z gwarantowaną pulą nagród $100000 na satellite'y, by rozdać Wam, graczom, 56 najgorętszych biletów w pokerowym świecie. Wiemy, że uczestnicy naszych codziennych turniejów z sumą gwarantowaną doceniają niespotykane gdzie indziej overlaye, z których MANSION słynie i jesteśmy dumni, że możemy pracować razem z PokerNews, by jeszcze bardziej polepszyć nasza reputację przez dodawanie jeszcze większych okazji i pieniędzy."

By wykorzystać swoją szansę na zostanie członkiem MANSION Team PokerNews, możesz albo bezpośrednio „wkupić" się do jednego z codziennych sateliite'ów do Main Eventu za $100 lub skorzystać z jednego z mniejszych satellite'ów za tylko $10 (MTT Rebuy) lub $20 (Freezeout). Można w nich dostać się bezpośrednio do satellite'ów z wpisowym $100.

Gareth Edwards, Dyrektor Marketingowy PokerNews, powiedział:

"Ta promocja to naturalne posunięcie, gdyż zarówno PokerNews, jak i MANSION stawiają sobie korzyść graczy jako priorytet. MANSION oferował niesamowite okazje, gdy jako pierwsi zaoferowali promocję „$100k-A-Day" i jesteśmy niesamowicie szczęśliwi, że możemy połączyć z nimi nasze siły i przyjąć 56 nowych członków do Team PokerNews.

Innym plusem MANSION jest dostępność z każdego miejsca na świecie. Tym razem nie jesteś zmuszony brać udziału w turnieju o 3 nad ranem, jeżeli mieszkasz na niekorzystnej szerokości geograficznej! Masz szeroki wybór godzin startów.

Pełny rozkład turniejów:

Poniedziałek 21 Maja; Środa 23.; Piątej 25.;

Start: 11:00 GMT; Londyn 12:00 BST; Paryż 13:00 CET; Hong Kong 19:00; Sydney 21:00; Nowa Zelandia 23:00

[B]Wtorek 22. Maja; Czwartek 24.; Sobota 26.; Niedziela 27.;
Start: 20:00 GMT; Londyn 21:00 BST; Paryż 22:00 CET; Hong Kong 04:00; Sydney 06:00; Nowa Zelandia 08:00.
Pełne informacje na temat codziennych satellite'ów do tych super-satellite'ów są dostępne na MANSION.
[B]Z taką ilością szans na wygranie, odwiedź MANSION po najlepsze atrakcje w mieście!

WIĘCEJ HISTORII

O czym myślisz?